Китаєць прожив 23 роки з кулею в голові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китаєць прожив 23 роки з кулею в голові

56
Китайські хірурги видалили кулю, що була в голові чоловіка протягом 23 років.
Фермер Ван Тяньцін з китайської провінції Хебей звернувся до лікарів, коли судоми, які періодично турбували його протягом більш ніж 20 років, почастішали. В рамках обстеження пацієнту призначили комп'ютерну томографію голови. Вона показала, що в порожнині черепа є куля, повідомляє medportal.ru.
Як пояснив нейрохірург Ван Чжімін, який видалив чужорідний предмет, куля пробила череп фермера і застрягла в правій скроневій області. За словами хірурга, якби вона трохи зрушила назад і вправо, пацієнт би не вижив.
Коли Вану повідомили про кулю, він згадав, що в 1988 році несподівано відчув сильний удар в голову. Перед тим як втратити свідомість, фермер побачив людину, що стоїть на пагорбі і подумав, що та вистрілила в нього з рогатки.
Після цього Ван прокинувся в лікарні, де його травму не вважали серйозною. Після призначення протизапальних препаратів чоловіка відправили додому. Незабаром після цього у нього час від часу стали з'являтися судоми, проте лише минулого року вони стали турбувати настільки часто, що сім'я наполягла на візиті Вана до лікаря. Після видалення кулі судоми припинилися.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас