Томенко: Влада повинна відкликати законопроект, що обмежує пільги чорнобильців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко: Влада повинна відкликати законопроект, що обмежує пільги чорнобильців

Казна та Політика
415
Заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко переконаний, що найкращий подарунок чорнобильцям - виконати чинні закони і відкликати Законопроект, який стосується обмеження пільг ветеранів війни, учасників бойових дій в Афганістані, чорнобильців та інших соціально-вразливих категорій. Про це віце-спікер сказав, коментуючи заходи, які проводяться до 25-ї річниці Чорнобильської катастрофи.
Томенко зазначив, що в країні склалася ситуація, за якої навіть мінімальні пільги систематично не виконуються, а Уряд хоче їх ще зменшити.
Віце-спікер нагадав, що ще 5 квітня Верховна Рада ухвалила Постанову про Рекомендації парламентських слухань "Сучасний стан та актуальні завдання подолання наслідків Чорнобильської катастрофи", якою зобов'язала уряд відкликати згаданий законопроект. Проте досі Законопроект не був відкликаний, а це, на переконання Томенка, означає, що ідея перегляду пільг чорнобильцям та іншим соціально вразливим категоріям залишається в планах Уряду.
"До сьогоднішнього дня уряд не відкликав цей законопроект, а значить під загрозою навіть ті невеликі пільги для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які є на сьогоднішній день", - підсумував Томенко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас