Сьогодні суд знову візьметься за справу Діденка і Макаренка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні суд знову візьметься за справу Діденка і Макаренка

Кримінал
273
Сьогодні, 26 квітня, у Печерському районному суді Києва відбудеться судове засідання у справі колишнього першого заступника глави правління НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка і екс-голови Державної митної служби Анатолія Макаренка.
Як повідомили в прес-службі партії "Батьківщина", справу буде розглядати колегія суддів. Засідання розпочнеться о 13:45.
Раніше Печерський районний суд відмовився задовольнити клопотання про відвід судді Сергія Вовка, який розглядає цю кримінальну справу.
Як повідомлялося, востаннє суд переніс розгляд кримінальної справи на 14 квітня через недоставляння обвинувачених на засідання суду 7 квітня.
Нагадаємо, Служба безпеки України (СБУ) завершила досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням посадових осіб НАК "Нафтогаз України" і Державної митної служби в розтраті природного газу, який належить компанії RosUkrEnergo АG, та його незаконного розмитнення в лютому-березні 2009 року.
За даними СБУ, в ході слідства зібрано достатньо доказів, що підтверджують провину обвинувачених в інкримінованих їм злочинах. У даній справі заарештовані Діденко, Макаренко та заступник начальника Енергетичної регіональної митниці Тарас Шепітько. Макаренко був заарештований в кінці червня, а Діденко - у липні 2010 року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас