Медведєва запитають про газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєва запитають про газ

Енергетика
305
У вівторок у Києві відбудеться рімейк Біловезької пущі-91 - зустріч президентів України, Росії та Білорусі.
Щоправда, на думку експертів, глобальних наслідків ця зустріч не матиме. "Головною метою зустрічі глав держав буде саме те, що і заявлено, - річниця трагедії", - вважає гендиректор російського Фонду ефективної політики Кирило Танаєв.
Між тим куди більший інтерес викликає інше: чи будуть Янукович і Медведєв говорити про хворі теми українсько-російських відносин - ціну російського газу для України та її вступ до Митного союзу. "В особистій бесіді ці питання будуть підніматися, але без публічних коментарів", - говорить Танаєв.
До речі, за його словами, у Москві ніхто не драматизує нинішній стан українсько-російських відносин: "Так, Україна хоче зниження ціни на газ, у Росії своє бачення цієї ситуації. Але це - робочі моменти. Є надія, що під час зустрічі президентів частину завалів вдасться розчистити".
У Києві також розраховують на цю розмову. "В Януковича з Медведєвим хороші відносини. Це не Путін, за якого з 27 робочих груп міжурядової комісії лише в одній - з ядерної енергетики - вдалося про щось домовитися", - сказало нам джерело в Партії Регіонів
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас