Біля "Фукусіма-1" стався новий землетрус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біля "Фукусіма-1" стався новий землетрус

Казна та Політика
758
Новий землетрус магнітудою 4,4 стався у неділю на північному сході головного японського острова Хонсю, яких-небудь даних про потерпілих і руйнування не надходило.
Загрози цунамі немає, повідомляють Вести з посиланням на японське метеорологічне управління. Епіцентр землетрусу розташовувався на території префектури Фукусіма, а його вогнище залягало на глибині приблизно 20 км від земної поверхні.
Найбільш сильні підземні удари були зафіксовані в низці прибережних районів, включаючи зону аварійної АЕС "Фукусіма-1", а також у префектурах Міягі, Ібаракі, Тотігі й Ніїгата. Це вже третій з початку поточної доби землетрус магнітудою понад 4 на тихоокеанському узбережжі острова Хонсю.
Нагадаємо, 11 березня в Японії стався землетрус, що викликав руйнівне цунамі. Жертвами стихії стали більше 14 тисяч чоловік, ще 12 тисяч пропали без вісті. Руйнувань зазнали транспортна структура, господарство і соціальна сфера країни. Стихія призвела до аварії на АЕС "Фукусіма-1", де фахівці досі не можуть усунути витік радіації.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас