Влада проконтролює, як кияни викидають сміття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада проконтролює, як кияни викидають сміття

177
До кінця року в Києві заплановано збільшити кількість контейнерів для роздільного збору побутових відходів до семи тисяч одиниць. Про це заявив перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Олександр Мазурчак.
"Ми інтенсивно працюємо в цьому напрямку. Якщо на початку року в столиці було лише 1 тисячі 700 контейнерів для роздільного збору побутових відходів, сьогодні їх кількість збільшилася вже до 2 тисяч 600 одиниць. До кінця поточного року ми плануємо збільшити цю кількість до 7 тисяч", - зазначив Мазурчак.
За його словами, значне зростання обсягів роздільно зібраних побутових відходів спостерігається у Голосіївському, Дніпровському, Солом'янському та Шевченківському районах міста.
"На першому етапі введення роздільного збору побутових відходів міська влада фінансово буде стимулювати двірників для того, щоб вони контролювали процес роздільного викидання киянами сміття у відповідні контейнери. Більше того, ми активізуємо інформаційно-просвітницьку роботу, починаючи з уроків у дитячих садках і до розміщення соціальної реклами в метрополітені", - додав Мазурчак.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас