Квартири в мініатюрі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квартири в мініатюрі

Нерухомість
450
У квітні в Москві виставили на продаж відразу кілька квартир, житлова площа яких становить від 8 до 10 квадратних метрів.
Найменша з виставлених на продаж квартир розташована на першому поверсі дев'ятиповерхового будинку в Солов'їному проїзді (станція метро "Ясенів"). Загальна площа житла - 12 квадратних метрів. Кухня в квартирі розташована в передпокої.
Продавець має намір виручити за нерухомість 2,8 мільйона рублів. Експерти відзначають, що вартість квадратного метра в цій квартирі (233 тисячі рублів) порівнянна з ціною "квадрата" в об'єктах бізнес-класу.
Три "мініатюрних" об'єкта розміщені на вулиці Буракова в районі метро "Семенівська". Їх вартість коливається від 3 до 3,2 мільйона рублів. Найдорожча і найбільша з міні-квартир розташована в районі метро "Щелковська". За квартиру загальною площею 14 квадратних метрів господар планує виручити 3,4 мільйона рублів.
Раніше повідомлялося, що вартість оренди найменшої квартири США, розташованої на Манхеттені, становить 700 доларів на місяць. Загальна площа квартири - 8,3 квадратних метра.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас