Попов позбувається конкурентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов позбувається конкурентів

Кримінал
746
Вчора вночі одну з приватних клінік столиці оточили близько 30 озброєних людей. Семеро з них піднялися на поверх, де вже кілька днів перебуває на лікуванні лідер руху «Кияни передусім» Віктор Пилипишин.
Правоохоронці почали проводити допит депутата прямо в палаті, не чекаючи приходу його адвоката. Коли той приїхав, лікарі констатували різке погіршення стану Пилипишина, і його терміново перевели до реанімації.
Який злочин скоїв політик, раз знадобилося допитувати його так терміново: серед ночі і в лікарні? Виявляється, Віктор Пилипишин звинувачується у справах, які проти нього закрили ще рік тому. Більше того, ініціює поновлення цих справ прокурор Шевченківського району Сергій Нечипоренко. Який свого часу їх і закривав. До речі, Нечипоренко, за нашими джерелами, є одним з людей, наближених до Сергія Ківалова.
Можна було, напевно, говорити про кримінальну складову в цій справі і спробі влади домогтися справедливості. Насправді ж вся ця та інші подібні історії більше нагадують банальний «відстріл» конкурентів напередодні виборів. Причому не тільки мерських, а й парламентських.
Леоніда Черновецького і Олеся Довгого, які могли б успішно балотуватися по мажоритарці в Дарницькому та Дніпровському районах Києва, вже усунули. Цілком зрозуміло, що, спробуй вони заявити серйозні претензії на участь у виборах, їм тут же пригрозять кримінальними справами.
Тепер взялися за Віктора Пилипишина, фракція якого теоретично могла б стати «золотою акцією» у майбутній Київраді. Пилипишина називають і одним з серйозних кандидатів на посаду київського мера. Щоправда, за інформацією «Коментарів», він не збирався брати участь у місцевих виборах, маючи намір зосередитися виключно на парламентських. Про що він і сказав Олександру Попову. Очевидно, це не допомогло.
Після того, як і Віктора Пилипишина з допомогою кримінальних справ позбавлять можливості балотуватися до парламенту, при владі залишиться тільки один конкурент у Києві - Віталій Кличко. Якщо у відомого боксера були плани закінчити зі спортивною кар'єрою, то краще йому почекати з цим як мінімум до 2012 року. Тому що як тільки він зійде з великого рингу, і проти нього компромат може знайтися...
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас