В Києві нагородили кращих платників податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві нагородили кращих платників податків

251
У приміщенні Київської міської державної адміністрації відбулася церемонія нагородження лауреатів Першого туру Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків-2010".
Як повідомили FINANCE.UA у прес-службі КМДА, основне завдання рейтингу - в посиленні ролі та авторитету платника податків у житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, утвердження серед людей духу підприємництва і популяризація основ оновленого податкового законодавства в Україні.
Заступник голови КМДА Руслан Крамаренко відзначив, що завдяки проведенню таких рейтингів, вага підприємств зросте, а бізнес зрозуміє, що може працювати "пліч-о-пліч" з державою.
"Ми на своєму рівні також проводили рейтингування, і хочу зазначити, що на початок 2010 року Київ був на 26 місці серед інших регіонів України за рівнем соціально-економічного розвитку, в 2011 році ми вже вийшли на 1 місце. Це відбулося, в тому числі й завдяки бізнесу, адже рівень життя в Києві значно вищий, ніж у середньому по Україні. Але, на жаль, і сьогодні до 50% зарплати залишаються в тіні. Сподіваюся, що завдяки проведенню такого рейтингу столичні компанії побачать вигоду від прозорої економіки", - зазначив він.
Як повідомили в КМДА, оцінювалися компанії не лише за обсягом сплачених податків, але й за участю в соціальних програмах, благодійних акціях, за рівнем захищеності працівників.
Переможці були визначені в десяти номінаціях у різних сферах: в аграрному секторі, у сфері будівництва; в галузі культури і науки, у сфері мас-медіа; в медичній сфері, у сфері права, у сфері промисловості, у сфері торгівлі та послуг; у сфері транспорту та зв'язку, у сфері фінансів, банківської та страхової діяльності.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас