Глава НБУ буде особисто контролювати хід виплат вкладникам "Родовід Банку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава НБУ буде особисто контролювати хід виплат вкладникам "Родовід Банку"

Валюта
636
Глава Національного банку України Сергій Арбузов вирішив особисто контролювати хід виплат вкладникам підконтрольного уряду проблемного Родовід Банку через установи Ощадбанку. "Я особисто контролюю питання таких виплат. Знаю, що Ощадбанк робить все можливе, щоб уникнути черг і непорозумінь. Одночасно прошу про які-небудь проблеми повідомляти Нацбанку і Ощадбанку через контакт-центр для їхнього негайного усунення", - сказав Арбузов у ​​відео-зверненні, розміщеному на веб-сайті НБУ.
Голова Нацбанку нагадав, що виплати почнуться вже в п'ятницю: процес реєстрації вкладників для їх ідентифікації в установах Ощадбанку триває.
"Завтра, 22 квітня 2011 року, почнуться виплати вкладникам Родовід Банку. Причому гроші можна буде отримати в повному обсязі, у валюті свого депозиту і без штрафних санкцій у разі дострокового зняття цих коштів", - сказав він.
Як повідомлялося, уряд України вирішив збільшити статутний капітал Родовід Банку на 3,95 мільярда гривень у рамках здійснення операції з переведення його вкладників в Ощадбанк.
Ощадбанк заснований в 1991 році. Всі його акції належать державі. Згідно з даними Нацбанку, на 1 січня 2011 року за розміром загальних активів (59,019 мільярда гривень) банк посідав третє місце серед 175 банків країни.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас