Корпорація "Богдан" почала поставки аеропортових автобусів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Богдан" почала поставки аеропортових автобусів

400
Корпорація "Богдан", один з найбільших операторів автомобільного ринку України, розпочала поставки автобусів для аеропортів як для українських замовників, так і на експорт.
Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар корпорації Сергій Красуля, перший такий автобус "Богдан" А701.90 (великий клас, з дверима для виходу пасажирів з двох сторін) поставлений в Румунію.
Крім того, корпорація уклала генеральну угоду з компанією "Свісспорт-Україна" (дочірня структура швейцарської хендлінгової компанії Swissport), в рамках якої вже поставлено два автобуси - Богдан А601.10 (великий клас) і 801.10 (особливо великий), які працюють в зоні прильоту-відльоту пасажирів в аеропорту "Київ" ("Жуляни").
На черзі поставка третього автобусу Богдан А801.90 в "Жуляни".
В цілому в рамках генеральної угоди з компанією "Свісспорт-Українм" до кінця поточного року корпорація поставить 12 аеропортових автобусів.
"Автобуси "Богдан" нам підходять і відповідають нашим високим стандартам", - процитував прес-секретар генерального директора ТОВ "Свісспорт-Україна" Володимира Семенченка.
Красуля зазначив, що в даних постачаннях йдеться про поставки автобусів "Богдан", що випускаються корпорацією.
Водночас, як повідомлялося, корпорація підписала Меморандум про співпрацю з німецькою компанією Viseon Bus (автобуси Neoplan), який передбачає організацію виробництва на луцькому майданчику АТ "Богдан Моторс" автобусів для аеропортів, у першу чергу в рамках держзамовлення для забезпечення міст, які приймають фінальну частину чемпіонату Євро-2012.
Корпорація "Богдан" створена в лютому 2005 року з метою реалізації масштабних інвестпроектів, спрямованих на створення в країні потужностей з виробництва транспортних засобів усіх типів.
Перша черга виробництва середніх, великих та особливо великих автобусів та тролейбусів у Луцьку була введена в експлуатацію навесні 2006 року. Другу планується ввести найближчим часом.
Наразі корпорація має потужності з виробництва 6 тис. автобусів і тролейбусів всіх класів.
Корпорація визначена головним виробником і постачальником туристичних автобусів та автобусів для аеропортів міст, що приймають Чемпіонат Європи з футболу 2012 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас