"Одноклассники" і "ВКонтакте" можуть стати однією мережею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Одноклассники" і "ВКонтакте" можуть стати однією мережею

1020
Глава холдингу Mail.ru Group Дмитро Гришин заявив про доцільність об'єднання своїх активів "Одноклассники.ru" і "ВКонтакте" в одну соціальну мережу.
Про це повідомляється з посиланням на заяву, зроблену Гришиним в рамках першого дня інтернет-форуму "РІФ-2011".
"Об'єднання було б доцільним, враховуючи конкуренцію, що посилюється між російськими мережами та міжнародними майданчиками", - заявив Гришин.
Проти ініціативи Гришина виступили гендиректор "ВКонтакте" Павло Дуров і його партнер В'ячеслав Міріашвілі, що володіє, за неофіційними даними, 20 відсотками акцій "ВКонтакте". Вони висловили намір викупити частку Mail.ru Group, якій належить 32,5 відсотка акцій соціальної мережі. В свою чергу холдинг має намір збільшити свою частку "ВКонтакте" до 40 відсотків, реалізувавши наявний у нього опціон. Про це РБК повідомило джерело, близьке до холдингу.
"ВКонтакте" є популярною соціальною мережею в Росії, кількість зареєстрованих у ній акаунтів становить близько 100 мільйонів. "Одноклассники" посідають друге місце з більш ніж 20 мільйонами учасників. Mail.ru Group володіє 100 відсотками акцій "Одноклассники", а також власною соціально. мережею "Мой мир", інтегрованою в поштовий сервіс Mail.ru.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас