Кримська РД банку "Аваль" проводить конкурс на кращий інвестиційно-іноваційний проект довгострокового кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримська РД банку "Аваль" проводить конкурс на кращий інвестиційно-іноваційний проект довгострокового кредитування

Кредит&Депозит
180
Кримська республіканська дирекція акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» проводить конкурс на кращий інвестиційно-іноваційний проект довгострокового кредитування на реконструкцію та будівництво основних виробничих фондів. Про це повідомила прес-служба з посиланням на Кримську РД.
За інформацією дирекції, три інвестиційно-іноваційних проекти, що будуть визнані кращими за підсумками конкурсу, будуть профінансовані банком «Аваль» за зниженою процентною ставкою: перший — на 3 проц. (порівнянj з поточною ринковою), другий — на 2 проц. і третій — на 1 проц.
Термін кредитування при цьому складе до 5 років. Сума кредиту може коливатися від 1 млн. грн. (чи еквівалент в іноземній валюті) до 10 млн. грн. (чи еквівалент в іноземній валюті). Мінімальний коефіцієнт заставного забезпечення повинен досягати 1:1,75.
Інші проекти, що були подані на конкурс та пройшли експертизу, будуть профінансовані на аналогічних умовах, але за ринковою процентною ставкою за користування кредитними ресурсами.
Взяти участь у конкурсі можуть підприємства, частка державної власності в яких не перевищує 25 проц., а частка власного капіталу в сумарних пасивах підприємства досягає 30 проц. При цьому фінансова історія підприємства повинна складати не менше 1 року. Крім того, згідно з умовами, на конкурс приймаються проекти, обсяг власного фінансування яких складає не менше 30 проц. (у тому числі оборотними й основними засобами).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас