Введені проти України санкції не вплинуть на режим функціонування емітованих банком платіжних карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Введені проти України санкції не вплинуть на режим функціонування емітованих банком платіжних карт

Фондовий ринок
169
Введені проти України санкції не вплинуть на режим роботи емітованих банком платіжних карт, повідомила прес-служба банку з посиланням на директора департаменту роздрібного бізнесу АППБ «Аваль» Володимира Гіріса.
Як заявив В. Гіріс, банком «Аваль» укладено договори з міжнародними платіжними системами VISA і Europay Int. і тому, «якщо фінансові санкції зачеплять операції з емітованими нами платіжними картками, іноземні банки будуть інформувати про це саме міжнародні платіжні системи, а вони у свою чергу — «Аваль». Однак на сьогодні подібна інформація до нас не надходила», — підкреслив він.
Також, як повідомив В. Гіріс, на сьогодні немає заяв і про можливість закриття кореспондентських рахунків в іноземних банках. «Поки йдеться лише про моніторинг банками деяких країн визначених транзакций з України, наприклад, у Німеччині контролю будуть піддаватися операції понад 15 тис. євро і перекази з невизначеними реквізитами. І тому про якийсь негативний вплив санкцій FATF на режим роботи платіжних карт, емітованих нами, говорити не доводиться: ми будемо працювати так як і працювали дотепер», — заявив банкір.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас