Ф'ючерси на нафту марки Brent продовжують зростати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ф'ючерси на нафту марки Brent продовжують зростати

Енергетика
101
Ф'ючерси на нафту марки Brent в середу продовжили зростання. Цьому сприяв загальний позитив і дані, що публікувалися. Так, торги відкрилися на позначці в 121.22 дол/барель і в моменті досягали рівня 123.10 дол/барель.
Важливу роль у зміцненні нафтових котирувань зіграли вдалі квартальні звітності низки корпорацій США. Разом з тим підтримку цінам на "чорне золото" у середу надавали такі фактори, як вдале розміщення довгострокових облігацій Іспанії, Португалії та Німеччини, що трохи зменшило побоювання із приводу боргового колапсу Єврозони. Оптимізму на ринок нафти внесли і дані, опубліковані на початку американських торгів.
Так, кількість продажів на вторинному ринку житла в Штатах збільшилася на 3.7%, у той час як очікувалося збільшення на 2.5%, в той же час запаси нафти за минулий тиждень зменшилися на 2.32 млн. барелів, всупереч очікуванням зростання.
Поточне зростання вартості нафти, за оцінками експертів X-Trade Brokers Ukraine, носить короткостроковий характер через обмежений інтерес великих гравців вище позначок 125.00 доларів за барель, і очікувань щодо можливості посилювання монетарної політики з боку ФРС США. Найближчою ж подією перед великодніми канікулами, здатною вплинути на нафтові котирування, стануть дані щодо кількості заявок на допомогу з безробіття в Штатах, публікація яких запланована на четвер.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас