У ПР вважають, що БЮТ намагається відвернути увагу від кримінальної справи Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ПР вважають, що БЮТ намагається відвернути увагу від кримінальної справи Тимошенко

Кримінал
272
Ініціюючи створення слідчої комісії з вивчення обставин підписання харківських угод , БЮТ прагне будь-яким способом відвернути увагу суспільства від кримінальної справи, що стосується Тимошенко. Про це заявила народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Олена Бондаренко, повідомила прес-служба ПР.
За словами народного депутата, факти, які розслідувала прокуратура й щодо яких висунуто звинувачення, дуже переконливі.
"Чи зможе Тимошенко переконати суд в нібито необґрунтованості звинувачень? Якщо ні, то рішення суду призведе до розчарування в Тимошенко тих людей, які досі свято вірили в її чесність. А це, по суті, кінець кар'єри Тимошенко як політика", - підкреслила вона.
Бондаренко також зазначила, що денонсація харківських угод і повернення до ціни газових домовленостей Тимошенко призведе до зупинки більшості підприємств України, до знищення житлово-комунальної галузі та зубожіння людей.
"По суті, це стане початком кінця незалежності України", - зазначила парламентарій.
Водночас вона висловила впевненість, що переговори, які веде український Уряд з російською стороною щодо зниження ціни на газ, мають всі шанси на успіх.
"Україна не перша, хто піднімає цінове питання. Минулого року вартість газу переглянули Польща - ціна знижена на 18%, Італія - ​​на 50 дол. Для Болгарії до кінця 2012 року ціна на газ повинна знизитися до 7%. Зараз газовий контракт з РФ переглядає Литва", - зазначила Бондаренко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас