Єфремов: Закон про скасування техогляду необхідно доопрацювати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Закон про скасування техогляду необхідно доопрацювати

3131
Проект закону про скасування технічного огляду для транспортних засобів ще не був розглянутий експертами. Про це заявив Народний депутат України, Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомила прес-служба ПР.
"За великим рахунком, аналіз даного документа в парламенті ще не проведено, і для остаточної оцінки з даного питання необхідний висновок профільних фахівців", - сказав політик.
Говорячи про окремі положення документа, він зазначив, що зберігається техогляд для пасажирського і для вантажного транспорту, а пропонується скасувати технічний огляд для приватних осіб. За словами депутата, ця пропозиція - "непогана, але треба подивитися нюанси".
Зокрема, як зазначив Єфремов, є як мінімум одне питання, що вимагає обговорення.
"Припустимо, людина має особистий транспорт, і його не ремонтує. Виникає ситуація, що на трасі на цьому транспорті через відсутність ремонту відбувається поломка, що стає причиною ДТП, в якому страждають люди. Цю сторону питання ми вже побачили" , - пояснив депутат.
При цьому він підкреслив: для того, щоб зробити остаточний висновок щодо даного законопроекту, необхідно отримати відповідні висновки.
"І потім вже на раді фракції ми будемо ухвалювати остаточне рішення з даного питання", - підкреслив Єфремов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас