Попов сподівається на обрання завтра нового секретаря Київради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов сподівається на обрання завтра нового секретаря Київради

Казна та Політика
293
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов висловив надію, що завтра буде обраний новий секретар Київради. Про це він заявив на брифінгу в КМДА, повідомляє кореспондент РБК-Україна.
"Я хочу нагадати, що 31 березня я озвучив своє бачення подальшої співпраці між Київською міською радою та Київською міською державною адміністрацією, і те, що сьогодні відбулося засідання і результати голосування свідчать про те, що мої пропозиції, моє бачення були почуті. Це перший крок, і я чекаю, що наступним кроком буде обрання нового секретаря Київської міської ради та очищення від корупції", - підкреслив Попов.
За словами Попова, в найближчі кілька тижнів він представить стратегію розвитку Києва, яка "забезпечить стабільний розвиток столиці України та об'єднає всіх киян в ім'я того, щоб Київ став одним з найбільш розвинених міст і столиць Європи".
Відзначимо, лідер фракції "Партії регіонів" у Київраді Олексій Омельяненко прогнозує, що на завтрашньому засіданні пакетним голосуванням буде переглянуто склад комісій Київради. Крім того, він припустив, що вже завтра мер представить свою кандидатуру на посаду секретаря Київради, яка і буде підтримана депутатами. Також він спрогнозував, що питання формування більшості в Київраді найближчим часом буде вирішено за допомогою створення міжфракційного об'єднання, яке буде узгоджувати ухвалення тих чи інших рішень.
Раніше Київрада проголосувала за відставку Довгого. Таке рішення підтримали 112 депутатів.
Завтра о 14:00 відбудеться засідання Київради. За це сьогодні проголосували 85 депутатів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас