Томенко впевнений, що опозиція проголосує за звільнення Довгого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко впевнений, що опозиція проголосує за звільнення Довгого

231
Фракції, які представляють опозиційні партії в Київраді, однозначно будуть голосувати за звільнення Олеся Довгого. Про це заявив заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко.
За словами віце-спікера, при тій ситуації, яка на сьогоднішній день склалася в Києві, таке рішення взагалі не підлягає обговоренню, оскільки у справі так званої злочинної діяльності "молодої команди Черновецького" немає більш-менш винних, і всі повинні нести однакову відповідальність.
"Отже, коли ми говоримо Довгий - ми розуміємо Черновецький і, як наслідок, всі рішення, які приймалися проти інтересів київської громади та української столиці", - зазначив Томенко.
Тому, на переконання віце-спікера, цілком очевидно, що всі опозиційні фракції зобов'язані одноголосно підтримати це звільнення. Що стосується призначення нового Секретаря Київради, то Томенко нагадав, що він прихильник того, щоб владу міняла самі кияни і були проведені дострокові вибори.
Разом з тим він зазначив, що, оскільки більшість Верховної Ради не підтримала таку ініціативу (на минулому сесійному тижні парламент не підтримав проект постанови про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови), то, очевидно, в Київраді відбудеться формування нової більшості та обрання нового секретаря.
"Очевидно, за нового Секретаря Київради будуть голосувати ті фракції, які підтримують діяльність Президента і призначеного ним Голови КМДА Олександра Попова. Щодо опозиційних фракцій, то вони це рішення підтримувати не будуть", - сказав Томенко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас