На західному узбережжі Криму створять курорт за типом Анталії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На західному узбережжі Криму створять курорт за типом Анталії

1650
На західному узбережжі Криму до 2014-2015 років планується створити курорт міжнародного рівня. Про це повідомив віце-прем'єр - міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков під час робочої поїздки по Західному Криму 18 квітня, передає РБК-Україна.
До цього часу кількість туристів, що приїжджають до Криму, повинна скласти 20 млн осіб на рік.
"Ми вивчили уважно південне узбережжя, землю там розтягнули, проблемно створювати великі проекти. Тут, на західному узбережжі, ми хочемо створити проект, якщо проводити аналогії, то це ближче до Анталії. Проект на сто готелів, на кілька тисяч гектар, з розважальною зоною, міжнародним аеропортом", - зазначив Колесніков.
Він зазначив, що завдання цього проекту - збільшення за 10 років кількості відпочивальників у Криму з 6 до 20 млн осіб.
За словами віце-прем'єра, для цього Міністерство інфраструктури спільно з кримським урядом із залученням іноземних фахівців розробить майстер-план. "Проведемо мережі, побудуємо новий міжнародний аеропорт, готельний і розважальний комплекси", - сказав Колесніков.
При цьому віце-прем'єр пообіцяв, що інвестори отримають податкові преференції. Колесніков підкреслив, що Україна до закінчення чемпіонату Європи - Євро-2012, поки не виконає всі зобов'язання, не зможе вкладати кошти в даний проект.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас