МВС: У Києві невідомі заволоділи 5 млн грн в результаті нападу на інкасаторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС: У Києві невідомі заволоділи 5 млн грн в результаті нападу на інкасаторів

Кримінал
1550
У столиці України 17 квітня 2011 року близько 21:50 на проспекті Григоренка, 40, невстановленими особами скоєно розбійний напад на автомобіль інкасаторів, повідомляє прес-служба ГУ МВС України в м. Києві.
"Під загрозою предметів, схожих на автомати Калашникова, невідомі заволоділи грошовими коштами в розмірі близько 5 млн грн, після чого з місця вчинення злочину зникли на автомобілі Audi А6 "універсал" сріблястого кольору", - йдеться в повідомленні.
За даним фактом слідчим відділом Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києві порушено кримінальну справу за ч. 4 ст.187 КК України (розбійний напад). Зараз проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи щодо встановлення та затримання злочинців.
Нагадаємо, 22 листопада 2010 р. в центрі Харкова скоєно напад на інкасаторську машину. Невідомі на двох автомобілях блокували автомобіль ВАЗ-2104, який належить одному з харківських банків, і "під загрозою застосування фізичної сили заволоділи двома касетами від банкоматів".
Раніше, в ніч на 6 жовтня 2010 р. зловмисники викрали з банкомату в Оболонському районі Києва пр. Героїв Сталінграда близько 300 тис. грн. Злочинці зламали двері в фойє банківської установи, де знаходився банкомат, і, розбивши монетоприймач банкомату, заволоділи готівкою в сумі близько 300 тис. грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас