Луценко ось-ось закінчить ознайомлюватися зі справою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко ось-ось закінчить ознайомлюватися зі справою

Кримінал
105
Адвокат екс-глави МВС Юрія Луценка Ігор Фомін прогнозує, що його підзахисний завершить ознайомлення з матеріалами кримінальної справи до 20 квітня.
Як розповів Фомін у п'ятницю, Луценко в даний час знайомиться з 45-м томом з 47-и. Сам Луценко, за словами адвоката, вважає, що завершить ознайомлення раніше, ніж 20 квітня.
Після того як Луценко ознайомиться з матеріалами справи, вона буде відправлена на розгляд до суду.
Луценко перебуває в СІЗО з 26 грудня 2010 року. Йому пред'явлено остаточно звинувачення у скоєнні злочинів, передбачених частиною 5 статті 191 КК України (заволодіння державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групи осіб), частиною 3 статті 365 КК України (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки), частиною 3 статті 364 КК України (зловживання владою і службовим становищем, що спричинило істотну шкоду охоронюваним законом правам громадян, вчинене працівником правоохоронного органу).
28 січня 2011 р. досудове слідство у кримінальній справі стосовно екс-глави МВС Луценка і ще трьох колишніх співробітників відомства встановило, що вони завдали державі збитків у розмірі понад 970 тисяч гривень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас