НКРЕ до травня 2012 року допрацює закон про "зелений" тариф — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕ до травня 2012 року допрацює закон про "зелений" тариф

Енергетика
354
Національна комісія регулювання електроенергетики України до травня 2012 розробить підзаконні акти до закону про "зелений" тариф. Про це заявив голова комісії Сергій Тітенко, повідомила прес-служба Кабміну.
За словами Тітенка, необхідність у розробці нормативних документів до закону виникла у зв'язку з недосконалістю законодавства з питань альтернативної енергетики, що негативно позначається на залученні інвесторів у розвиток цієї галузі.
"Закон всім подобається, але до нього необхідно виписати велику кількість підзаконних актів. Ми припускаємо, що до травня 2012 року цей процес може бути закінчений. Це необхідно для залучення інвесторів", - зазначив чиновник.
Він повідомив, що в 2011 році комісія отримала грант Європейського банку реконструкції і розвитку в розмірі 1,5 млн євро, кошти якого підуть на вирішення цього питання.
Тітенко також нагадав, що в лютому 2011 року комісія залучила іспанську фірму "Mercados" для надання консультаційних послуг в розробці нормативних документів і законів про "зелений" тариф.
За його словами, ця фірма стала переможцем тендеру, який оголошувала комісія. "Вони зараз вже почали роботу", - повідомив Тітенко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас