Пшонка: Зять київського мера Супруненко оголошений в розшук, в тому числі по лінії Інтерполу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пшонка: Зять київського мера Супруненко оголошений в розшук, в тому числі по лінії Інтерполу

Кримінал
314
Генеральна прокуратура України вже оголосила в розшук зятя Леоніда Черновецького В'ячеслава Супруненка, в тому числі по лінії Інтерполу, повідомив Генеральний прокурор Віктора Пшонку.
"Дійсно, вжито всіх заходів для того, щоб Супруненко був у нас в Україні", - сказав Пшонка, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" про те, чи оголошений Супруненко в розшук, в тому числі і по лінії Інтерполу.
Разом з тим генпрокурор не уточнив, в якій саме країні перебуває Супруненко, однак висловив надію на те, що він не буде просити в цій країні політичного притулку і правоохоронні органи зможуть екстрадувати його в Україну.
Як повідомлялось, Генпрокуратура 11 квітня поточного року порушила кримінальну справу проти депутата Київської міської ради В'ячеслава Супруненка і лідера фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького за вчинення ними розбійного нападу.
У 2008 році заступник генпрокурора Ренат Кузьмін порушив кримінальну справу за фактом розбійного нападу на одного з партнерів юридичної компанії "Корпоративні технології", адвоката Івана Гранцева, в якому брали участь Супруненко та Комарницький. Напад стався 2 вересня 2005 року в приміщенні Київського міського Бюро технічної інвентаризації. Газета "Сегодня" з посиланням на власні джерела називала причиною конфлікту майнові суперечки навколо поліграфічного комбінату "Книга", розташованого в Києві на вул.Артема. Проте відразу після порушення справи прокурор Олександр Медведько ухвалив постанову про скасування кримінальної справи стосовно Супруненка і Комарницького і справа була перекваліфікована в "фактову".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас