В Грузії готують чергову революцію? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Грузії готують чергову революцію?

Казна та Політика
1377
2 травня опозиція Грузії має намір оголосити конкретний план дій, розгорнути масштабну боротьбу, кінцева мета якої - проведення в країні дострокових президентських і парламентських виборів.
Про це в ексклюзивному інтерв'ю Lb.ua заявила лідер грузинської опозиції, голова партії "Демократичний рух "Єдина Грузія" Ніно Бурджанадзе.
"По всій країні вже створені і діють Комітети непокори. Другого травня ми готуємося оголосити конкретний план дій. Люди чекають цього і готові до боротьби", - зазначила вона.
"За межами Грузії дуже мало достовірної інформації про події у країні. Є гарний фасад - розповіді про "грузинське економічне диво", викорінення корупції і т.д. Насправді, за фасадом криються серйозні проблеми", - підкреслила Бурджанадзе.
За її словами, ситуація з політичними і громадянськими свободами, з темпами економічного зростання у країні дуже складна.
"Наведу цифри. Зовнішній борг Грузії - 7 мільярдів і 100 мільйонів доларів, у два рази більший, ніж при Шеварнадзе. Кількість біженців зросла на 25 тисяч осіб, безробіття - на дві третини. Продовольство подорожчало в три рази, електроенергія - у два. Доходи людей при цьому не зросли. Середня пенсія - 47 доларів", - акцентувала екс-спікер грузинського парламенту.
"Сьогодні наша партія - частина великого суспільно-політичного руху, очолюють який відомі спортсмени, громадські діячі, письменники, режисери, актори і т.д. Ці люди прямо заявляють: Грузію необхідно рятувати, добиватися зміни влади - дострокових президентських і парламентських виборів", - додала Бурджанадзе.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас