Віце-президент США задрімав під час виступу Обами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-президент США задрімав під час виступу Обами

49
Віце-президент США Джо Байден заснув під час останнього виступу Барака Обами. Такий висновок багато хто зробив, подивившись фрагмент відеозапису з заходу, який опублікував у своєму блогу американський телеканал ABC.
Журналісти та політичні оглядачі розійшлися в думці щодо того, чи спить Байден. Одні стверджують, що віце-президент під впливом промови Обами почав засинати і навіть задрімав. Причому їх обурює, що друга людина в державі дозволила собі подібну слабкість під час обговорення одного з головних економічних завдань США - скорочення бюджетного дефіциту.
У той же час інші впевнені в компетентності 68-річного Байдена. На їхню думку, віце-президент закрив очі, щоб зосередитися на виступі свого начальника, або попросту на мить про щось задумався.
Коментарів від самого героя відеоролика поки не надходило. Зі свого боку колишній губернатор штату Арканзас, республіканець-консерватор Майк Хаккабі припустив, що Джо Байден прикрив очі, щоб помолитися про реалізацію президентського плану.
Барак Обама представив свій план скорочення бюджетного дефіциту ввечері в середу, 13 квітня. Виступ глави держави в університеті імені Джорджа Вашингтона тривав 44 хвилини.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас