ЗМІ: Довгого планують звільнити наступного тижня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Довгого планують звільнити наступного тижня

694
У Київраді вже зібрано 40 підписів за скликання позачергової сесії. На цій сесії, швидше за все, буде відправлений у відставку секретар міськради Олесь Довгий. Мабуть, з урахуванням цієї інформації Довгий вчора і не провів сесію, перенісши її на вівторок 19 квітня, пише "Сегодня".
Багато депутатів не вірять, що він дасть міськраді зібратися й у вівторок. Якраз для цього випадку і потрібні голоси для позачергової сесії - її точно проведуть, хоче того Довгий чи ні.
Як сказав один з депутатів, є ймовірність, що Довгий у вівторок може подати заяву про відставку, а в Київраді відбудеться повне переформатування: Блок Черновецького розіб'ється на дві фракції, одна може примкнути до більшості Попова, а інша зіллється з ГАКом та литвинівцями. Вчора лідер ГАК сказав, що не виключає такої можливості.
За словами самого Довгого, сесію він не скасовував, а переніс. "Я не дам можливості нікому обливати брудом депутатів і робити з всіх негідників і злочинців. Люди, які це роблять, забувають, що, обливаючи брудом інших, неможливо не забруднитися самому. В мене є план, як це зробити, я його озвучу у вівторок , - сказав Довгий.
Одночасно він спростував, що зустрічався з Леонідом Черновецьким і з В'ячеславом Супруненко за межами країни. Правда, так і не розповів, чому переніс засідання Київради на 19 квітня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас