На російському ринку онлайн-торгівлі укладена найбільша операція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На російському ринку онлайн-торгівлі укладена найбільша операція

653
Онлайн-магазин KupiVip оголосив про залучення інвестицій розміром в 55 мільйонів доларів з венчурних фондів. Це найбільша угода в історії російської онлайн-торгівлі. Отримані гроші будуть використані KupiVip на розвиток нового сервісу, який дозволить міжнародним роздрібним компаніям здійснювати електронні продажі в Рунеті.
Вкласти кошти в проект вирішили фонди прямих інвестицій Badlerton Capital, Bessemer Venture Partners і Russia Partners. KupiVip не розкриває отриману після укладання угоди частку фондів в компанії. З урахуванням підписаної угоди загальний обсяг інвестованих в проект коштів становить 86 мільйонів доларів.
Інтерес зарубіжних і вітчизняних венчурних фондів до російського ринку інтернет-комерції пояснюється швидкими темпами його зростання, повідомляється на сайті газети "Ведомости". Обсяг електронних продажів за 2010 рік зріс на 35 відсотків. У даний момент Росія - другий за кількістю користувачів інтернет-ринок Європи після Німеччини.
Компанія KupiVip була заснована в 2008 році Оскаром Хартманом. На кінець 2010 року база зареєстрованих користувачів сервісу, включаючи його застосування для "Однокласників" і дочірні сайти, склала 7 мільйонів осіб. За 2010 рік прибуток проекту збільшилася в 6 разів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас