До Юрія Луценка в СІЗО не пустили лікаря — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Юрія Луценка в СІЗО не пустили лікаря

Кримінал
386
Стан здоров'я Юрія Луценка погіршився, однак слідчий відмовився допустити в СІЗО лікарів. Про це заявила дружина екс-міністра Ірина Луценко.
Перед тим, як попросити про лікарський огляд, Луценко здав аналізи крові. "Забір крові відбувся в СІЗО. Результати аналізів підтвердили, що в організмі мого чоловіка відбувається певний запальний процес у досить серйозній динаміці. Пізніше начальник медчастини СІЗО особисто провів медичне обстеження і підтвердив, що в мого чоловіка серйозні проблеми зі здоров'ям", - підкреслила Ірина Луценко.
Проте слідчий Генпрокуратури Сергій Войченко відмовився допустити в СІЗО до Луценка кардіолога-ревматолога. "Незважаючи на результати аналізів крові і висновки начмеда СІЗО, слідчий без обґрунтування причин відмовив моєму чоловіку у консультації лікаря", - підкреслила Ірина Луценко.
Як повідомляє прес-служба Народної самооборони, дружина екс-міністра сприймає відмову як один з методів тиску. "Мова ж не йде про те, що Юрія Луценка потрібно відправити з СІЗО в санаторій, а про те, щоб просто дозволити лікаря потрапити в ізолятор і кваліфіковано його обстежити", - обурилася Ірина Луценко.
Луценко перебуває в СІЗО вже чотири місяці і знайомиться з передостаннім, 46-м томом своєї кримінальної справи. Екс-міністр планує завершити читання справи на початку наступного тижня.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас