Автоматичне відшкодування ПДВ на суму 602 млн грн отримали 33 підприємства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автоматичне відшкодування ПДВ на суму 602 млн грн отримали 33 підприємства

Казна та Політика
296
Автоматичне відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) у квітні отримали 33 підприємства на загальну суму 602,3 млн грн.
Як повідомляється на веб-сайті Державного казначейства України у четвер, вказане відшкодування здійснено відомством 14 квітня відповідно до положень Податкового кодексу та постанови Кабінету міністрів України від 17 січня 2011 № 39 "Про затвердження Порядку взаємодії органів державної податкової служби та органів державної казначейської служби в процесі відшкодування податку на додану вартість".
Так, відшкодування підприємствам ПДВ в автоматичному режимі здійснено відповідно до наданої органами Державної податкової служби України (ДПСУ) узагальненої інформації та висновків.
Раніше глава ДПСУ Віталій Захарченко повідомляв, що за приблизними даними відомства відшкодування ПДВ в автоматичному режимі можуть одержати 35 компаній.
Як повідомлялося, перший транш відшкодування ПДВ в автоматичному режимі в березні поточного року отримали 24 підприємства, з яких 12 - великі платники податків.
Перші операції з відшкодування ПДВ в автоматичному режимі Держказначейство провело на суму 456,5 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас