Томенко вважає, що вся київська влада повинна піти у відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко вважає, що вся київська влада повинна піти у відставку

Кримінал
193
Вся київська влада повинна піти у відставку, і необхідно провести позачергові вибори. Про це заявив заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко у програмі "Час Пік" на Радіо "Ера-Fm", повідомила прес-служба політика.
Однак, на його переконання, швидше за все, буде створено нову більшість, і влада спробує показати, що вона наводить лад, щоб на планові вибори спробувати "провести" на посаду міського голови свого кандидата.
"Коли говорять про те, що це була злочинна більшість Київради, а тепер буде конструктивна, - це важко зрозуміти. Невідомо, як можна з однієї і тієї ж кількості депутатів перетворити злочинну більшість у конструктивну", - зазначив Томенко.
На думку заступника Голови ВР, правильно було б провести перевибори і міського голови, і Київради, оскільки він також несе відповідальність за те, що відбувалося в столиці.
"Кияни повірять, що в столиці наводиться порядок, тільки після відкриття кримінальних справ проти Черновецького, Довгого та інших керівників "молодої команди", - підкреслив Томенко.
Він нагадав, що в 2006 році під час свого виступу в парламенті він говорив про те, що в Києві склалася ситуація, що кілька родин (зокрема, сім'я Черновецького, Довгого, Супруненка, сім'я Комарницького тощо) повністю контролюють всі земельні питання міста, впливають на комунальні підприємства. Він також нагадав, що тоді на нього подали в суд.
На сьогоднішній день Томенко заявив, що є прихильником радикальних дій. Тому, на переконання віце-спікера, варіант, який пропонує влада і озвучив Голова КМДА Олександр Попов (створити в Київраді конструктивну більшість) є далеко не найкращим.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас