Вулиці Києва отримають паспорти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вулиці Києва отримають паспорти

203
У Києві затверджено список вулиць, які підлягають паспортизації.
У першу чергу увійшли 35 вулиць у центрі столиці, у другу - 65 вулиць. Всього планується охопити паспортами вулиць не менше 50% території міста, пише прес-служба КМДА
Паспорт буде включати в себе інформацію про інженерно-транспортну інфраструктуру, благоустрій території, дані моніторингу щодо плану робіт, іншу інформацію про використання вулиці, а також буде визначати і регулювати питання розміщення елементів благоустрою.
Головному управлінню містобудування та архітектури КМДА доручено до 20 травня 2011 р. узагальнити інформацію про кількість встановлених тимчасових споруд у Києві та створити електронну базу даних. Також доручено підготувати комплексну схему розміщення таких споруд у місті, зокрема, почати розробку цієї частини паспортів вулиць.
Крім того, до 30 червня фахівці управління повинні розробити частини паспортів вулиць у центрі міста та головних магістралей (перша черга), а до 31 липня 2011 року - вулиць у рамках другої черги.
Також до 1 червня буде підготовлений адресний перелік тимчасових споруд, розміщених у центрі міста та головних магістралях, встановлених самовільно, без будь-якої дозвільної документації, та затверджено план заходів для їх демонтажу.
Головному управлінню контролю за благоустроєм КМДА доручено до 30 квітня 2011 року перевірити тимчасові споруди на предмет наявності дозвільної документації на їх встановлення, терміну її дії і надати інформацію до Головного управління містобудування і архітектури КМДА.
Крім цього управління має надати інформацію про кількість встановлених тимчасових споруд станом на 1 березня з зазначенням місця розташування, площі та виду діяльності.
Нагадаємо, комісія Київради з питань культури і туризму ухвалила рішення повернути дев'яти вулицям столиці історичні назви.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас