Український авторинок показав зростання в I кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український авторинок показав зростання в I кварталі

300
Згідно з повідомленням "Укравтопрому", продажі легкових автомобілів за підсумками січня-березня 2011 р. зросли на 37,1% і склали 38047 одиниць. Про це розповів у коментарі FINANCE.UA аналітик Foyil Securities Олексій Некраса.
Продажі більш дорогих автомобілів, в тому числі Hyundai і Toyota, показали значне зростання порівняно з аналогічним періодом минулого року (+34,3% і +101,2% відповідно).
"Ми вважаємо новину позитивною для компанії "Богдан Моторс". Як ми повідомляли раніше, компанія планує збільшити виробництво легкових автомобілів на 50% в 2011 році. "Богдан Моторс" випускає російський автомобіль LADA, який залишається найбільш популярним автомобілем на ринку завдяки своїй низькій ціні. У той же час компанія збирає та імпортує більш дорогі автомобілі Hyundai", - зазначив Некраса.
Таким чином, за його словами, компанія отримає вигоду не тільки від зростання обсягу продажів, але і від підвищення середньої ціни автомобілів, які вона реалізує.
"Безумовно, ще занадто рано говорити про повне відновлення ринку легкових автомобілів, однак певний прогрес очевидний", - підкреслив аналітик.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас