ДКЦПФР зареєструвала випуск облігацій ТОВ "ЮВС" на суму 6 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДКЦПФР зареєструвала випуск облігацій ТОВ "ЮВС" на суму 6 млн. грн.

Фондовий ринок
103
ДКЦПФР зареєструвала минулого тижня випуск облігацій ТОВ «ЮВС» на суму 6 млн. грн., андеррайтером якого виступає банк «Аваль». Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника начальника управління корпоративного банкінгу Олександра Сєнькіна.
За його словами, папери випускатимуться у бездокументарній формі із купонною ставкою доходності 18 проц. річних в гривнях. Термін обігу облігацій — 1,5 року, виплата купону — щоквартально.
ТОВ «ЮВС» — прибуткове підприємство, що працює на ринку харчової промисловості з 1994 р. Компанія спеціалізується на виробництві та реалізації цукру (з супутнім виробництвом продуктів переробки цукрового буряку — патоки і жому), тваринництві, птахівництві, а також наданні послуг по збору врожаю і переробці зернових.
Виробничі потужності компанії — цукрові заводи, географічно вдало розташовані відносно сировинної бази у Сумській області.
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Регіональна мережа банку нараховує понад 1,2 тис. структурних підрозділів. Банк активно виступає менеджером та андеррайтером проектів з випуску та розміщення корпоративних облігацій. Банк виступає менеджером проектів, зокрема з ВАТ «Мономах» (500 тис. грн.), ЗАТ «Укрзернопром» (6,4 млн. грн.), ВАТ «Будматеріали» (1,0 млн. грн), ВАТ «Будматеріали-маркетинг» (1,0 млн. грн), ТОВ «Арго» (18 млн. грн.).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас