Гелікоптерний майданчик для Януковича добудують в серпні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гелікоптерний майданчик для Януковича добудують в серпні

497
На гелікоптерному майданчику біля Верховної Ради України, яка прийматиме гелікоптер президента Віктора Януковича, будівельники зводять вже останній, четвертий ярус.
На даху останнього ярусу і буде майданчик, на якій зможе розміститися до 5 гелікоптерів.
Офіційно в компанії "Основа-Солсіф", яка будує вертодром, підтвердили, що об'єкт дійсно на фініші. "Свою роботу наші будівельники закінчать через три тижні, після чого протягом двох місяців буде встановлюватися радіолокаційне устаткування", - розповів глава компанії Юрій Карпенко.
За словами будівельників, коли закінчать майданчик, займуться естакадою, яка буде вести до будинку на Грушевського, 9-а. І остаточний термін здачі об'єкта, який почали будувати в жовтні-2010, - серпень-вересень 2011 року.
Крім того, видання, посилаючись на досвідчених гелікоптерників, написало, що гелікоптер президента, якщо це буде Аugusta, долетить від резиденції Межигір'я до Банкової за 5 хвилин. За цей час борт витратить близько 50 кг гасу по 1 долару за кілограм, тобто на один переліт туди-назад президентського борту і його двійника буде витрачено близько 1600 грн. Витрати на бензин для кортежу президента туди-назад становлять близько 300 грн.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас