Путін підрахував, скільки Росія влила в економіку України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін підрахував, скільки Росія влила в економіку України

Казна та Політика
1060
За минулий рік російські інвестиції в економіку України зросли до обсягу 1,1 млрд дол. Про це заявив прем'єр-міністр Росії Володимир Путін.
"Українські інвестиції поки ростуть скромнішими темпами - десь 200 млн. накопичених. Але в цілому тенденція - на зростання", - зазначив Путін.
Про це повідомляє прес-служба партії "Єдина Росія".
"Це говорить про те, що ми продовжуємо працювати в сфері кооперації. Думаю, що інвестиції - ні що інше, як входження в економіку не тільки з грошима, але і з технологіями, це створення нових виробництв, це нарощування кооперації. І мені дуже приємно відзначити, що українське керівництво на найвищому рівні - на рівні президента, керівництва уряду - ці тенденції підтримує", - додав він.
Нагадаємо, раніше Путін не отримав прямої згоди від президента України Віктора Януковича на вступ України до Митного союзу.
7 квітня президент України Віктор Янукович, виступаючи у Верховній Раді з щорічним посланням "Про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2011 році", сказав, що Україна хоче співпрацювати з Митним союзом за схемою "3+1".
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас