iPad будуть збирати в Бразилії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPad будуть збирати в Бразилії

252
Тайванська компанія Foxconn, основний виробник продукції Apple (в тому числі планшетів iPad і смартфонів iPhone), планує інвестувати до 12 мільярдів доларів на фабрики на території Бразилії, повідомляє агентство BBC News.
На даний момент всі фабрики компанії розташовані в Китаї. Рішення про розширення виробництва на базі Бразилії пов'язано з тим, що витрати на оплату праці китайських робітників постійно зростають. Якщо угода відбудеться, складання iPad на бразильських заводах почнеться вже цього року.
Президент Бразилії Ділма Россефф (Dilma Rousseff) заявила, що уряд зараз обговорює з компанією подробиці угоди. Масштаб інвестицій, які Foxconn планує вкласти в бразильські заводи, коливається від 300 мільйонів доларів до 12 мільярдів.
Foxconn - найбільший виробник електроніки з світі. На заводах компанії виробляється техніка таких брендів, як Apple, Hewlett Packard і Dell. Всього на китайських фабриках компанії зараз працює понад 800 тис. осіб.
Тяжкі умови праці в компанії неодноразово обговорювалися - так, в серпні 2010 року компанія була змушена підвищити заробітну плату робітникам після 10 самогубств на фабриці в Шеньчжені.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас