Податкова міліція з початку року попередила незаконне відшкодування ПДВ на 1,5 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова міліція з початку року попередила незаконне відшкодування ПДВ на 1,5 млрд грн

Казна та Політика
242
Податкова міліція з початку року попередила незаконне відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) на суму 1,5 млрд грн, відшкодувала збитки у кримінальних справах і стягнула за результатами перевірок понад 0,5 млрд грн, а також припинила незаконний оборот товарів на суму майже 300 млн грн, повідомила прес-служба Державної податкової служби України (ДПСУ) у середу.
Згідно з повідомленням, в 2011 році понад 600 кримінальних справ, порушених податковою міліцією, направлені до суду з обвинувальним висновком. У той же час дев'ять із 10 розкритих злочинів - тяжкі та особливо тяжкі, велика частина справ порушується за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.
У той же час, за даними ДПСУ, в поточному році відшкодовано 8,9 млрд грн ПДВ, в тому числі у березні 3,8 млрд грн проти планованих 3,1 млрд грн.
Як раніше повідомляло відомство, за січень-березень 2011 ДПСУ виконала план надходжень від податків і зборів на 105%, завдяки чому до державного бюджету залучено понад 2 млрд грн додаткових коштів.
У цілому за цей період до зведеного бюджету України надійшло майже 61 млрд грн, з яких до державного - майже 45 млрд грн, до місцевих - понад 16 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас