У Львові навчать оптимально працювати за нового Податкового Кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові навчать оптимально працювати за нового Податкового Кодексу

844
Науково-практичний семінар "Податковий кодекс – просто і ясно", стане найбільшим заходом Галичини, присвяченим останнім змінам до податкового законодавства.
Понад 200 учасників – власників, керівників та бухгалтерів підприємств сектора малого та середнього бізнесу зберуться 5 травня в приміщенні Українського Католицького Університету у Львові, щоб підбити підсумки останніх реформ податкового поля та визначити для себе оптимальні рецепти подальших дій.
Ця подія має стати певною кульмінацією кількамісячної дискусії за участю підприємців, експертів та влади Галичини – і нарешті дати відповідь на питання "Як вести бізнес у нових умовах?"
Організатори заходу вирішили поєднати конкретні поради від досвідчених юристів, бухгалтерів, управлінців та фінансистів з більш широким аналізом причин та наслідків ініціатив влади зі змін правил гри для бізнесу. Йтиметься не лише про податковий кодекс та закон про єдиний соціальний внесок, а й про те, чого чекати далі – з прийняттям нового Трудового Кодексу, впровадженням ринку землі сільськогосподарського призначення, адміністративною та іншими реформами.
Під час семінару відбудуться круглі столи, на яких учасники обміняються власним досвідом виживання у непрості часи змін.
З доповіддю про стан та перспективи підприємництва на Галичині виступить голова Асоціації Роботодавців Львівщини Зеновій Бермес.
Спеціальним гостем секції керівників підприємств стане директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.
До участі в семінарі у якості спеціальних гостей також запрошено Віктора Пинзеника, Богдана Гаврилишина, Степана Давимуку, Андрія Садового, Володимира Ланового, Наталю Королевську та Олександру Кужіль, та шеф-редактора журналу "Бухгалтер" Олександра Кірша.
Організаторами заходу є Lviv Startup Club та перша консалтингова компанія для малого бізнесу "Чумацький Шлях".
Ознайомитися з офіційною програмою семінару та зареєструватися для участі можна на офіційному сайті www.prosto.lviv.ua або за телефоном (032) 238-22-50.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас