В Чехії стартувала акція зі збору ручок для президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Чехії стартувала акція зі збору ручок для президента

412
За даними інтернет-видання, акцію організували двоє чехів Радек Ржегачек і Ян Козак. Спеціально для того щоб зробити збір ручок централізованим, підприємливі приятелі створили відповідну групу в соціальній мережі Facebook.
Ржегачек та Козак розпочали акцію "Зберемо ручки для пана президента!" незабаром після того, як в Мережі з'явилося відео викрадення Вацлавом Клаусом протокольної ручки під час зустрічі з главою Чилі Себастьяном Піньєрою. На записі, показаному в ефірі чеського телебачення, видно, як Клаус з незворушним виглядом привласнює протокольну ручку в той час, як його чилійський колега виступає з промовою перед журналістами.
Після появи відео в пресі з'явилися замітки про вчинок Клауса, які бурхливо обговорювалися як самими чехами, так і жителями інших країн. Оскільки тема викрадення ручки президентом стала такою популярною, Радек Ржегачек і Ян Козак вирішили скористатися моментом і створили присвячену інциденту групу.
У рамках акції "Зберемо ручки для пана президента!" чехи закликали своїх співвітчизників зібрати якомога більше ручок, олівців, фломастерів, крейди і інших пишучих предметів і відправити їх поштою Клаусу. Козак і Ржегачек сподіваються, що збір ручок допоможе президенту заповнити дефіцит речей для писання. "З нашою допомогою президенту більше не доведеться позичати чужі ручки в закордонних поїздках", - відзначили ідейні натхненники акції.
Бажаючі взяти участь у зборі ручок повинні відправити посилку президенту 2 травня. На даний момент свою згоду взяти участь в акції висловили майже п'ять тисяч осіб.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас