Експерт: Український рітейл не став привабливішим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Український рітейл не став привабливішим

Нерухомість
791
У розпал фінансової кризи рейтинг українського рітейлу істотно знизився в порівнянні з 2007-2008 роками, коли за рівнем привабливості Україна входила до першої п'ятірки. Про це в коментарі повідомив аналітик Foyil Securities Олексій Некраса.
Нагадаємо, за підсумками 2010 року Україна зберегла 39-е місце за привабливістю інвестицій у роздрібну торгівлю серед міжнародних операторів, говориться у звіті консалтингової компанії CB Richard Ellis. Перше місце в рейтингу плсіда Великобританія, друге - Об'єднані Арабські Емірати і третє - США.
"Хоча попит на комерційну нерухомість, зокрема торговельні приміщення, піднявся в 2010 році, Україна як і раніше залишається недостатньо привабливою для світових гравців через низький рівень особистих доходів та відсутність пропозицій високої якості на ринку. Зазначений звіт не додає привабливості українським девелоперам, у тому числі компанії "XXI Століття", KDD Group, Dragon UPD, TMM Real Estate та іншим більш дрібним компаніям, які ще не оговталися від кризи і мають невеликий портфель проектів для реалізації в найближчому майбутньому", - зазначив Некраса.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас