Азаров пропонує українцям "брати лопату і годувати свою сім'ю" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров пропонує українцям "брати лопату і годувати свою сім'ю"

Аграрний ринок
17105
Голови місцевих адміністрацій зобов'язані знаходити ресурси для безперебійного забезпечення населення продуктами харчування і збереження цінової стабільності. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров на засіданні Кабінету міністрів України, повідомила прес-служба відомства.
"Оптові гіперринки , які ми будуємо, вже з осені поточного року повністю "закриють" проблему постачання міст-мільйонників. А як бути в містах, де єдиний інфраструктурний об'єкт - базар?... Чому забуті традиційні українські цінності: не треба нити, треба брати лопату і годувати свою сім'ю?", - зазначив Азаров.
За його словами, вирішувати проблему з продовольством необхідно "від простого": виділити людям ділянки під городи та організувати транспортне сполучення, а також почати формувати місцеві інвестиційні проекти.
"Наприклад, виділити ділянку або готові споруди для плодоовочевої бази, підвести комунікації, заготовити необхідні дозволи, рішення. Це невеликі витрати, але це підвищує привабливість проекту для інвестора або для консорціуму місцевих підприємців, зацікавлених торгувати якісною плодоовочевою продукцією впродовж року" , - підкреслив Азаров.
Він поставив завдання головам місцевих адміністрацій: до осені вирішити ці питання в кожному районі, без винятку.
"А Міністру агропромислової політики Присяжнюку доручаю координувати і контролювати цю програму і допомагати, де є необхідність", - підкреслив Прем'єр.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас