Гарний настрій з ранку - гарантія продуктивної роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гарний настрій з ранку - гарантія продуктивної роботи

95
Щоб ефективно працювати протягом усього дня, необхідно правильно почати свій день. Американські вчені з Університету штату Огайо і Пенсільванського університету упевнені: головне, створити собі гарний настрій на початку дня.
Як довело дослідження, ранковий емоційний настрій безпосередньо пов'язаний з тим, як людина буде потім сприймати оточуючих людей, включаючи клієнтів. Все це сильно впливає на продуктивність праці та емоційний комфорт людини.
Щоб знайти підтвердження своїй точці зору, експерти протягом трьох тижнів спостерігали за співробітниками, в чиї обов'язки входила обробка телефонних дзвінків у великій страховій компанії. Так, починаючи день у доброму настрої, співробітники демонстрували позитивне ставлення до клієнтів, більш оперативно їх обслуговували і рідше скаржилися на власний незадовільний стан.
Виявилося, позитивний настрій дозволяв співробітникам у розмові рідше використовувати паузи, що підвищувало ефективність консультацій. А от люди, які "встали не з тієї ноги", працювали вкрай неефективно, обробляючи меншу кількість дзвінків.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас