Азаров доручив міністрам розібратися з Автомайданом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров доручив міністрам розібратися з Автомайданом

1702
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив "з активним залученням підприємницьких кіл забезпечити вирішення проблемних питань щодо здійснюваних Урядом реформ в економічній, соціальній і політичній сферах".
Про це йдеться в повідомленні Департаменту інформації і комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, розміщеному на Урядовому порталі.
"Доручення глави Кабінету міністрів є предметною відповіддю на лист Асамблеї громадських організації малого і середнього бізнесу України - учасників так званого АвтоМайдана, який відбувся 21-25 березня 2011 року", - йдеться в повідомленні.
Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ відзначає, що Азаров доручив урядовим чиновникам також розглянути пропозиції, викладені у зверненні інших учасників автомобільного маршу - Ради підприємців України щодо внесення змін до Податкового кодексу.
Нагадаємо, представники Ради підприємців України передали звернення прем'єр-міністру за результатами Всеукраїнського автомобільного маршу протесту 26 березня 2011 року. Учасники Всеукраїнського автомобільного маршу протесту закликали прем'єр-міністра підтримати пакет законодавчих ініціатив, розроблений Радою підприємців України, і внесених на розгляд Верховної Ради Наталією Королевською.
Як повідомив Урядовий портал 31 березня, прем'єр-міністр України Азаров доручив ряду міністрів провести консультації з авторами звернення до глави уряду учасників Всеукраїнського автомобільного маршу протесту, розглянути їх пропозиції щодо внесення змін до Податкового кодексу України в частині реформування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва, розглянути законопроекти щодо єдиного соціального внеску та єдиного податку, зміни в Податковий кодекс, розроблені за участю підприємців.
Автори звернення закликали урядовців зустрітися 5 квітня, але на цю зустріч ніхто з представників КМУ не прийшов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас