Нафта торгується різнонаправлено на зростанні запасів у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різнонаправлено на зростанні запасів у США

Енергетика
181
Ціни на нафту в середу коригуються різноспрямовано на тлі заяв Міжнародного енергетичного агентства про те, що ціна за барель нафти вища за 100 доларів негативно впливає на економіку, а також на тлі прогнозів щодо зростання запасів "чорного золота" у США і політичної ситуації в ряді країн Близького Сходу і Північної Африки, свідчать дані торгів.
Вартість травневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах у Нью-Йорку станом на 7:51 мск знизилася на 0,06 долара, або на 0,06%, - до 106, 19 за барель. Травневі ф'ючерси на північноморську нафтову суміш марки Brent виросли на 0,48 долара, або на 0,40%, - до 121,4 за барель.
Міністерство енергетики в середу опублікує дані з запасів енергоносіїв у США. Згідно із прогнозом аналітиків, запаси нафти в США за тиждень виросли на 1 млн барелів. "Існують реальні ризики, що стабільна ціна на нафту вища за 100 доларів за барель доведе неспівмірність з очікуваною швидкістю відновлення економіки", - говориться в галузевому звіті Міжнародного енергетичного агентства, опублікованому у вівторок.
Останніми місяцями багато країн Близького Сходу та Північної Африки охоплені народними протестами, які вже привели до падіння владних режимів у Єгипті та Тунісі. Антиурядові виступи пройшли також в Алжирі, Іраку, Йорданії, Марокко, Омані, Бахрейні та Сирії. В Лівії хвилювання переросли в збройні сутички заколотників з армією.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас