Богословська заявляє, що "газові директиви" Тимошенко - підробка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Богословська заявляє, що "газові директиви" Тимошенко - підробка

Енергетика
1572
Суспільство має право знати, за яких обставин були підписані газові угоди з Росією на невигідних умовах за часів правління Тимошенко.
Про це заявила народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування обставин підписання газових угод між НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром" про наявність ознак державної зради в сфері економічної безпеки України Інна Богословська в ефірі програми "Свобода слова". Про це повідомила прес-служба Партії Регіонів.
Богословська переконана в тому, що документи, які є в розпорядженні слідчої комісії, дозволяють засудити екс-прем'єр-міністра Тимошенко, яка, за словами депутата, "підробила документи під час цієї оборудки". Політик продемонструвала документ, згідно з яким директиви, які нібито уповноважують Тимошенко підписати газові угоди з Росією, ніколи не приймалися і не проходили узгодження в Кабінеті Міністрів України.
"...Ось це директиви, підписані саме нею (Тимошенко - ред.), на яких стоїть печатка КМ. Ця директива в дійсності не голосувалася в КМ. Тобто вона є підробленою", - заявила Богословська.
"Жоден міністр не бачив цієї директиви. До 19 січня 2009 ціна, яка була узгоджена українською стороною, була 235 доларів. А привезли 450. Саме тому, що пані Тимошенко підробила директиву, яка не приймалася КМ", - заявила вона.
Богословська впевнена, що різка реакція представників БЮТ-"Батьківщини" на оприлюднені факти свідчить про те, що Тимчасова слідча комісія на правильному шляху.
Як повідомлялося раніше, Генпрокуратура порушила проти Юлії Тимошенко нову кримінальну справу за звинуваченням у перевищенні службових повноважень у 2009 році при укладенні угоди про постачання газу між НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром".
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас