"Київенерго" готова закінчити опалювальний сезон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" готова закінчити опалювальний сезон

Енергетика
298
АК "Київенерго" технічно готова до завершення опалювального періоду 2010/2011 рр. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба компанії.
Нагадаємо, що рішення про терміни початку і припинення опалювального сезону приймається Київською міською державною адміністрацією. "Київенерго" обґрунтовує свою пропозицію постійним підвищенням температури повітря, яке спостерігається протягом останніх днів, і прогнозом, згідно з яким на наступний період також очікується стабільно тепла погода.
"Завершення опалювального сезону раніше встановлених, коли це дозволяє погода - гарна практика "Київенерго", підкріплена досвідом енергокомпанії. Адже такий гнучкий підхід дозволяє компанії економити кошти на використання газу, а населенню - на оплату тарифу за тепло. Цього року, як і завжди, ми орієнтуємося на відповідне розпорядження КМДА щодо термінів закінчення опалювального сезону", - прокоментував головний інженер АК" Київенерго "Юрій Гладишев.
При цьому компанія підкреслює, що відключення систем опалення у школах, лікувальних і дитячих установах здійснюється тільки за їхніми письмовими заявками згідно з вимогами нормативних документів.
Нагадаємо, згідно з низкою законодавчих актів, якщо протягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря перевищує 8 0С, дозволяється закінчити опалювальний період.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас