НАТО продовжить бомбардування Лівії незважаючи на мирні переговори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАТО продовжить бомбардування Лівії незважаючи на мирні переговори

Казна та Політика
362
Військовий альянс НАТО продовжить удари по силах лівійського лідера Муамара Каддафі.
"Ми продовжимо перешкоджати силам, що загрожують мирним жителям. Наші літаки продовжують літати над Лівією і ми втрутимося, якщо побачимо загрозу мирним жителям", - цитує агентство Reuters представника альянсу, який побажав залишитися невідомим, передає Лента.ру.
Представник НАТО також зазначив, що, за їхніми даними, вранці в понеділок сили Каддафі, як і раніше, продовжували обстрілювати місто Місрата ракетами системи "Град". Факт бомбардувань агентству Reuters по телефону підтвердив представник повстанців.
Раніше Каддафі заявив про своє схвалення плану мирного врегулювання конфлікту в Лівії, запропонованого Африканським союзом. Тепер в Бенгазі мають відбутися переговори Африканського союзу з повстанцями в Бенгазі. У зв'язку із заявою Каддафі президент Південної Африки Якоб Зума закликав НАТО зупинити вогонь.
План мирного врегулювання конфлікту викликав стриману реакцію в НАТО. Представники альянсу заявили, що вони прийняли план Африканського союзу до уваги і схвалюють будь-які проекти врегулювання конфлікту.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас