S&P поліпшив прогноз рейтингів Львова з "негативного" ​​на "стабільний" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P поліпшив прогноз рейтингів Львова з "негативного" ​​на "стабільний"

Казна та Політика
178
Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's змінило прогноз рейтингів Львова з "негативного" на "стабільний".
Про це йдеться в повідомленні рейтингового агентства.
"Служба кредитних рейтингів Standard&Poor's змінила свій прогноз по рейтингах українського міста Львова з "негативного" на "стабільний". Одночасно підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг CCC+ і рейтинг за національною шкалою uaBB", - йдеться в повідомленні.
Перегляд прогнозу по рейтингах Львова відображає той факт, що запозичення міста виявилися нижчими, ніж було заплановано в 2010 році.
Прогноз "стабільний" відображає думку агентства про те, що підготовка Львова до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 призведе лише до помірного накопичення боргу.
Крім того, прогноз зумовлений більш значним зростанням доходів, ніж в 2009-2010 рр. і тим фактом, що уряд як і раніше буде надавати місту доступ до ліквідності у вигляді кредитів казначейства.
Відповідно до рейтингової шкали S&P, рейтинг рівня CCC означає, що на даний момент існує потенційна можливість невиконання емітентом своїх боргових зобов'язань; своєчасне виконання боргових зобов'язань у значній мірі залежить від сприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.
Як повідомляло агентство, у березні 2010 р. агентство Standard&Poor's підвищило рейтинги Криму, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Луганська з рівня ССС+/uaBB до рівня В-/uaBBB-, а також підтвердило рейтинги Києва на рівні ССС+, Львова та Одеси на рівні ССС+/uaBB.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас