Уряд обіцяє виділити 91 млн грн на кредитування житла для молодих сімей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд обіцяє виділити 91 млн грн на кредитування житла для молодих сімей

Кредит&Депозит
177
На кредитування житлового будівництва для молодих сімей заплановано спрямувати 91 млн гривень. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Кабінету міністрів України, за підсумками телевізійного проекту "Розмова з країною" за участю Президента України Віктора Януковича.
"Відповідно до Конституції України, громадянам, які потребують соціального захисту, житло надається державою та органами місцевого самоврядування безоплатно або за доступну для них плату відповідно до закону", - заявляють в Уряді.
При цьому формується окреме законодавство з питань соціального і доступного житла.
Важливим кроком у цьому напрямку, як повідомляє відомство, є продовження реалізації розпочатої у 2010 році Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла.
Так був апробований на практиці механізм держпідтримки будівництва доступного житла, завдяки якому придбали квартири 590 сімей у всіх регіонах України.
"У 2011 році на ці потреби передбачено спрямувати 150 млн грн, що дозволить побудувати близько 1500 квартир за умови дольової участі громадян", - повідомили в уряді.
Крім того, як повідомили в КМУ, для забезпечення безкоштовним житлом військовослужбовців, депортованих осіб, вчених Національної академії наук, інвалідів Великої Вітчизняної війни I групи у державному бюджеті передбачено виділення 889 млн гривень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас